Va oferim servicii de inchiriere Mos Craciun, inchiriere Craciunita si mascote Ren, Om de Zapada si Brad, inchiriere Spiridusi. Momentul este realizat profesionist de unul sau mai multe personaje ale Craciunului: MosCraciun, Craciunita, mascota Om de zapada,mascota Ren, mascota Brad, Spiridusi, Ingerasi.

Totul este profesional: atat modul de interactiune al personajelor de iarna cu copiii, dar si costumele si accesoriile (barba, nas rosu, caciula de mos) care sunt realizate manual, unicat si de o calitate superioara.

Acest show il realizam in primul rand in Constanta sau Mamaia, dar ne putem deplasa si in Mangalia, Medgidia, Cernavoda, Tulcea, Valu lui Traian, Navodari, Eforie Nord, Eforie Sud, OvidiuCumpana. In acest fel, judetul Constanta si judetul Tulcea se pot bucura de cel mai frumos spectacol la aparitia lui Mos Craciun si al ajutoarelor sale. Altfel spus: toata Dobrogea.

Acest moment artistic se preteaza pentru orice tip de eveniment: petrecere privata sau petreceri privatezi de numezi de nasterezi onomastica sau zile onomastice,aniversare sau aniversari,  inaugurari pentru restaurantesau firme, etc.

In functie de toti factorii enumerati mai sus va rugam sa ne contactati pentru cea mai buna oferta de pretsau preturi pentru momentul deosebit al aparitiei lui Mos Craciun Constanta.

Inchiriere Mos Craciun

Inchiriere Mos Craciun pentru copii la petreceri Constanta sau ajutoarele lui Mos Craciun pentru copii la serbari au posibilitatea sa transforme un eveniment simplu in care copii se plictisesc in unul plin de voie buna atat pentru copii cat si pentru parinti. Vi-i punem la dispozitie pentru evenimente Constanta si petreceri de Craciun Constanta pe Mos Craciun si ajutoarele sale vesele si jucause (Craciunita, mascota Ren, mascota Brad, Spiridusi, mascota Om de zapada, Ingerasi) care le vorofericopiilorcadouriminunate. MosCraciunpentrucopii laevenimentesiajutoarele sale vor fi prezenti in Constanta, Mamaia, Cernavoda, Medgidia, Mangalia, Tulcea, Valu lui Traian, Eforie Sud, Navodari, Eforie Nord, Techirghiol, 2 Mai, Vama Veche, Lumina, Murfatlar, Cumpana.

Decoratiuni baloane

Decoratiunile din baloane aduc un plus de culoare evenimentului sau petrecerii dumneavoastra. Va oferim decoratiuni precum arcade din baloane, balon mare Jumbo plin cu balonase mici, baloane cu heliu simple sau tematice, baloane simple colorate, baloane modelabile, cifre din baloane etc. Pentru un eveniment de exceptie va invitam sa achizitionati decoratiuni minunate.

Inchiriere mascote pentru Craciun

Inchiriere mascote Ren, Brad si Om de Zapada Constanta pentru evenimente si petreceri in care distractia sa primeze. Mascotele in Constanta vor oferi copiilor multe jocuri distractive si concursuri cu premii surpriza. Inchiriere mascote pentru petreceri pentru copii va ofera o distractie garantata a copiilor si toti invitatii vor ramane cu multe amintiri frumoase. Mascotele Ren, Brad si Om de Zapada Constanta pot realiza pentru copii baloane simpatice in diferite forme. Mascotele vor fi prezente la evenimente precum petreceri pentru copii, evenimente, petreceri de Craciun in Constanta, Mamaia, Cernavoda, Medgidia, Mangalia, Tulcea, Valu lui Traian, Eforie Sud, Navodari, Eforie Nord, Techirghiol, 2 Mai, Vama Veche, Lumina, Murfatlar, Cumpana.

Accesorii tematice pentru petreceri de Craciun

Detinem o ampla varietate de accesorii pentru petreceri de Craciun de unde le puteti selecta pe cele mai potrivite evenimentului ales. Va putem oferi o gama intreaga de accesorii pentru petreceri tematice de Craciun. Printre aceste accesorii se afla pinata personalizata (poate contine dulciuri si jucarii mici), party banner (bannere cu “Merry Christmas!”), bannere cu stegulete pentru orice tip de petrecere , baloane (colorate, tematice cu personajele preferate din desenele animate) si baloane modelabile (sabii, animale, inimioare etc.), cap Mos Craciun, Ren, Om de Zapada folie, Pahare, farfurii si paie tematice, fata de masa, coifuri, paie cu medalion, suflatori, confetti etc

Inchiriere ingerasi in Constanta

Cei mai frumosi ingerasi Constanta doar la evenimentul dumneavoastra. Ingerasii din Constanta au costume deosebite care vor face ca evenimentul sa fie special, iar invitatii vor fi intampinati cu un zambet cald. Ingerasi pentru botez Constanta, ingerasi pentru mot Constanta, ingerasi pentru turta Constanta sunt interpretati de fete frumoase care vor intampina invitatii evenimentului si ii vor conduce la mese. Ingerasii isi pot face simtita prezenta in Constanta, Mangalia, Mamaia, Cernavoda, Techirghiol, Eforie Nord, Eforie Sud, Murfatlar, Lumina, 2 Mai, Vama Veche, Medgidia, Navodari, Tulcea, Valu lui Traian, Cumpana.Ingerasii Constanta vor face poze cu invitatii, iar atmosfera generala va fi una de buna dispozitie si multe zambete.

Livrare cadouri

Avem o gama larga de personaje precum Mos Craciun, Craciunita, mascota Ren, mascota Brad, Spiridusi, mascota Om de zapadasi nu numai,pentru a livra cele mai speciale cadouri in luna decembrie si in special in seara de Ajun. Copiii asteapta cu mare drag cadourile de sarbatori, de aceea va oferim ocazia perfecta pentru a-i face fericiti. Cadourile reprezinta o surpriza deosebita atat pentru copiicat si pentru adulti.

Animatori Constanta

Animatori petreceri Constanta ofera copiilor multa distractie, baloane modelabile, pictura pe fata, jocuri distractive si concursuri interactive. Va oferim animatori simpatici Constanta care sa transforme un eveniment monoton in cea mai grozava petrecere cu cantece, rasete si multa distractie pentru cei mici. In functie de tematica evenimentului sau de preferintele copiilor si ale parintilor va oferim printi, printese, pirati, vrajitoare, zane, clowni, Elsa din Frozen, Anna din Frozen, Minnie Mouse, Mikey Mouse, Super Man, Spiderman, Iron Man, Rapunzel, Alba ca Zapada, Violetta, Printesa Sofia, Tinkerbell, Stefania, Sportacus si multi altii. Animatori botez Constanta, animatori mot Constanta, animatori turta Constanta vor fi prezenti la evenimentele din Constanta, Mangalia, Mamaia, Cernavoda, Medgidia, Navodari, Tulcea, Eforie Sud, Murfatlar, Lumina, 2 Mai, Vama Veche, Valu lui Traian, Techirghiol, Eforie Nord, Cumpana.

Masina baloane de sapun

Masina cu baloane de sapun Constanta este o distractie minunata pentru cei mici care provoaca multe zambete si rasete zglobii. Masina de baloane de sapun pentru botez in Constanta, masina de baloane de sapun pentru turta in Constanta si masina de baloane de sapun pentru mot in Constanta va crea un moment minunat atat pentru copii cat si pentru invitati. Va putem aduce masina de baloane da sapun in Constanta, Valu lui Traian, Techirghiol, Eforie Nord, Eforie Sud, Murfatlar, Lumina, 2 Mai, Vama Veche, Mangalia, Mamaia, Cernavoda, Medgidia, Navodari, Tulcea, Cumpana.

Pinata personalizata pentru Craciun

Oferim pinata personalizata pentru Craciun Constanta, pinata ren Constanta, pinata om de zapada Constanta. Realizata hand-made cu atentie si precizie, unicat si pe placul dumneavoastra, piñata Constanta va aduce multa bucurie atat in randul copiilor cat si printre adulti. Cand piñata Constanta este sparta de catre copii, tot salonul se va umple de cele mai delicioase bomboane, un vis pentru cei mici. Pinata Constanta poate fi personalizata in functie de preferintele dumneavoastra si poate fi umpluta cu diverse surprize (confetii, dulciuri, baloane etc.). Va oferim o piñata Constanta de nota 10, la fel ca evenimentul dumneavoastra.