Inchiriere Mos Craciun Constanta, Mos Craciun la evenimente Constanta,Mos Craciun Constanta, Mos Craciun de inchiriat Constanta, Craciunita Constanta, Mos Craciun de inchiriat la evenimente in Constanta, Spiridusi Constanta, mascota Ren Constanta, mascota Brad Constanta,  inchiriere Mos Craciun la evenimente Constanta

Mos Craciun este personajul preferat al sarbatorilor de iarna, atat pentru adulti dar mai ales pentru cei mici. Mos Craciun aduce un plus de farmec Craciunului

Aparitia lui Mos Craciun insotit de ajutoarele sale precum Craciunita, mascota Ren, mascota Brad, Spiridusi  reprezinta un moment ideal pentru invitatii de la evenimentul dumneavoastra, fie el petrecere (petrecere privatazi de nastere sau de nume), petreceri pentru copii, evenimente corporate, aniversare sau aniversari, petreceri private, cocktail party, team bulding-uri, sarbatori legale si religioase, simpozioane, conferinte, congress, meeting.

 Va punem la dispozitie practic un moment deosebit ce consta in aparitia lui Mos Craciun care aduce frumoase cadouri copiilor in Constanta si nu numai: Mangalia, Cernavoda, Medgidia, Tulcea, Navodari, Valu lui Traian, Eforie Sud, Eforie Nord, Techirghiol, Ovidiu, Murfatlar, Cumpana.

Momentul sustinut de Mos Craciun si ajutoarele sale a fost creat pentru deliciul tuturor invitatilor, dar mai ales pentru copiii.Aparitia lui Mos Craciun Constanta este un cadou deosebit care se preteaza la orice tip de eveniment.

Mos Craciun de inchiriat la domiciliu sau la scoala, la petrecere sau petreceri, la aniversare sau aniversari este un spectacol de exceptie. 

Ne ocupam cu grija si de ajutoareleMosului:Spiridusi, mascota Om de zapada, mascota Brad, Craciunita, mascota Ren – acestia il ajuta pe Mos Craciun sa ajunga la fiecare copil cuminte. Pentru ca iubim copiii si ne place sa-i vedem fericiti, il punem pe Mos Craciun la treaba in fiecare an si ii facem loc in agenda pentru vizite prelungite la copiii cuminti. 

Pentru momentul lui Mos Craciun ne deplasam si in Mangalia, Cernavoda, Medgidia, Tulcea, Valu lui Traian, Techirghiol, Navodari, Eforie Sud, Eforie Nord, Ovidiu, MurfatlarCumpana, dar cele mai multe solicitari sunt la evenimentele din Constanta si Mamaia.

Aparitia lui Mos Craciun si a ajutoarelor sale reprezinta un spectacoldeosebit creat special pentru a anima atmosfera din cadrul evenimentului dumneavoastra: petrecere privata, petrecerea firmelor, simpozioane, adunari, serbare scolara sau la gradinita.

Prin experienta pe care o avem in arta organizarii sarbatorilor de iarnanu putem decat sa garantam cel mai frumos moment in care Mos Craciun Constanta face fericiti cat mai multi copii.